dimecres, 25 de novembre del 2015

Una pregunta, abans de començar la lectura



Què us suggereix el títol de la novel·la?

I la seva coberta?



D’un llibre, allò que primer veiem és la coberta i el seu títol. La coberta és un element que s’utilitza  per cridar l’atenció del lector. Cada cop més, les editorials intenten crear cobertes originals i creatives, on el disseny, els colors, la imatge i la composició es combinen per seduir-nos a llegir.

Els títols també juguen aquest paper de reclam. Molt sovint, hi ha títols que ens ofereixen pistes sobre l’argument de la novel·la, en canvi, n'hi ha d'altres, que fins que no has acabat de llegir el llibre, no entens el significat del títol.

Bé, com veieu Una tarta de manzana llena de esperanza  té un coberta molt peculiar, amb colors força llampants i vius (vermells, roses , blaus i verds) i amb una il·lustració on es veu una bicicleta, una figura humana i un embarcador.   

Així, doncs us animo a fer un exercici d’imaginació i m'agradaria saber què us fa sentir el títol i la coberta. Podeu fer una explicació o bé, simplement, podeu transmetre en paraules allò que us evoca el títol o la coberta, com si fos un pluja d’idees (llistat de paraules).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada