divendres, 11 de maig del 2018

Sessió del 10 de maig. Videorecomanacions

El passat 10 de maig ens varem trobar amb la Nedal, la Sara, l' Ángel, la Sandra, la Diana, la Inés i la Maria per comentar el còmic i filmar les videorecomanacions d'aquesta temporada. Cinc de les participants ja ho han llegit, fins i tot més d'una vegada, i l'han fet llegir a companyes i amigues. Les impressions en aquesta primera trobada són que la història és trista, malgrat la gran passió que es manifesta en les protagonistes. Hem parlat de la pel·lícula (La vida d'Adèle), en la que el final no és tan tràgic, però les participants no l' han vista.

Hem passat també el tràiler de la pel·lícula i alguns vídeos de youtube sobre feminisme, identitat sexual i de gènere a proposta de les participants.

Al tractar-se d'una novel·la gràfica, hem analitzat l'aspecte visual del document, centrant-nos en l'al·lusió al color blau/càlid del títol i la importància que té aquest en el desenvolupament de la història. Hem parlat també de la manca de tolerància envers la identitat sexual de les protagonistes per part de la família de Clementine i alguna de les seves amigues.

Seguirem parlant el proper dia 24 de maig. Us deixo amb les videorecomanacions de la temporada:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada