divendres, 6 de març del 2020

Segona sessió

Ahir ens vam trobar a la biblio per comentar la meitat del llibre Kentukis. Per dinamitzar la vetllada, la sessió es va organitzar d’una manera diferent. A l’entrar, vàreu trobar sobre la taula ple de papers doblegats, tots barrejats on hi havia anotat els noms dels diferents personatges, la forma dels kentukis i alguna frase rellevant. Cadascuna de vosaltres vau agafar un paper i vàreu buscar la companya que tenia els altres papers vinculats amb el vostre personatge, kentuki o frase. Desprès, van agrupar els paperets i, a partir d’aquí, van explicar entre totes el què passava.
En general, és un llibre que us està costant entrar i connectar. La forma que presenta, diverses històries breus, intercalades i que algunes d’elles es reprenent al cap d’unes pàgines, no us facilita la comprensió. La Nedal va dir que «aquesta estructura dificulta la comprensió, ja que no és fins que t’has llegit tot el llibre que entens el què passa. Personalment, necessito una estructura més clàssica: presentació, nus i desenllaç». També heu comentat que «fins la pàgina 50, més o menys, no t’enganxes al llibre i que això és molt dur. 50 pàgines són moltes per llegir-les i no agradar-te el què hi passa.» Hi ha qui va dir «no acabo d'entendre el què s’hi explica. És estrany».
Una de les coses que esteu molt engrescades és amb el book trailer d’aquest llibre. En Gerard i la Nedal han descobert els Furby’s, una joguina que hi ha al mercat basada amb una intel·ligència artificial molt bàsica i que està programada per tal de simular que té una personalitat pròpia i que es pot comunicar amb les persones. La seva aparença és de nino de peluix de diferents colors i formes. «Segur que l’autora del llibre s’ha inspirat amb els Furby’s», diu en Gerard. De fet, la Nedal i en Gerard han comprat dos Furby’s que seràn els protagonistes del book trailer. A la tercera sessió tindrem els just de conèixer en Ken i en Tuki (noms dels seus Furby’s, extrets del títol del llibre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada