dimecres, 21 d’octubre del 2020

Germanes, gossos, friquis i altres espècimens.

 Sobre les autores


Maite Carranza, va néixer a Barcelona el 1958 i va cursar la carrera d'Antropologia. Abans de dedicar-se plenament a l'escriptura, va ser professora en un institut de Batxillerat. Ha publicat més de cinquanta títols per a nens, joves i adults, i ha guanyat importants premis literaris, entre els quals destaca el Premi Crítica Serra d’Or, el Premi EDEBÉ de Literatura Infantil y Juvenil, el Premio Nacional, el Premio Cervantes Chico… La seva obra, en especial el seu èxit mundial La Guerra de las Bruixes, ha estat traduïda a més de vint-i-cinc llengües (anglès, francès, portuguès, alemany, grec, polonès…) Compagina la creació literària amb les tasques de guionista i la docència universitària.

Alguns dels seus títols juvenils més coneguts son:

  • El clan de la loba

  • El desert de gel

  • Frena, Càndida, frena!

  • La maledicció d’Odi

  • La nit dels arutams

  • La pel·lícula de la vida

  • Paraules emmetzinades

Website

Júlia Prats, va néixer a Barcelona el 1986. Està llicenciada en Psicologia. Ha treballat com a fotògrafa creativa i com a guionista i escriptora. Amb la Maite Carranza ha compartit el projecte de serie juvenil White Dragons, l'adaptació per a llargmetratge d'animació de Cromi i La pel·lícula de la vida i la novel·la Germanes, gossos, friquis i altres espècimens. Actualment treballa en la serie televisiva Torna, Sara i en el projecte “Fiction Express” d’escriptura creativa a les Escoles.

Website

 

Sobre el llibre

Títol: Germanes, gossos, friquis i altres espècimens.

Autores: Maite Carranza i Júlia Prats

Editorial: Edebé

Pàgines: 311

Llengua: català

ISBN: 9788468334875

 

La sinopsi del llibre és la següent:

«La rossa, angelical i perfecta Àngela és suplantada a Dublín per la seva imperfecta germana Marina, especialista en embolics i desastres. La arina es veu ficada en un absurd malentès amb el Patrick, el nòvio irlandès de la seva germana (guapíssim), amb els gossos de Mrs. Higgins (la seva horrorosa mestressa), amb els seus hostes sicilians (mafiosos) i amb una llunàtica família d’activistes animalistes radicals. I per si no n’hi hagués prou, el CC., un friqui desesperat que només desitja viure en la virtualitat, se li encreua en el camí un cop rere un altre fins que li trastoca tots els plans.

Humor, intriga i amor en aquesta trepidant comèdia d’embolics en la qual ningú és el que sembla. La millor Maite Carranza en la seva faceta més eixelebrada, en aquesta ocasió a quatre mans amb la jove escriptora Júlia Prats.»


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada