dimecres, 16 de novembre del 2016

Segona trobada de Prohibit Llegir!

El passat dijous 10 de novembre varem quedar per comentar Mentiders fins la pàgina 131. Bo i que algunes de vosaltres no vareu resistir la temptació i ja us l’heu acabat el llibre, la resta del grup vareu llegir fins la meitat de la novel·la.
D’aquestes pàgines es van dir i analitzar moltíssimes coses. Quasi totes vareu coincidir dient que els Sinclair és un model familiar basat, bàsicament, amb l’aparença: cal comportar-se bé, no mostrar debilitat... De fet, vareu remarcar les frases o lemes de l’avi Sinclair: «No acceptis un no per resposta» o «No seguis mai al final de la sala. Els triomfadors s’asseuen al davant».
A tothom ha desesperat bastant el fet que després de l’estiu dels 15 anys, cap dels tres integrants dels Mentiders ( la Carrie, en Johnny i en Gat), respongui els correus de la Cadence, tot i saber que ella està malalta.
Us ha agradat especialment els contes que la Cadence intercala amb tot el què explica. Una de vosaltres va dir que aquests contes reflectien la realitat que viu la protagonista, d’una forma simbòlica.
Un dels aspectes que us ha cridar força l’atenció ha estat la forma que té la Cadence de descriure el seu patiment, tant físic com psicològic. Sovint, us calia rellegir el paràgraf per situar-vos i entendre els seus sentiments. Es podria dir, que la Cadence té una forma d’expressar-se molt molt visual, sensitiva i un pèl brusca.
Algunes de vosaltres us ha enganxat el llibre per la història d’amor entre la Cadence i en Gat. Altres, en canvi, el que us ha intrigat ha estat tota la relació de la família Sinclair: com son, què fan, com es comporten...
Bé, per acabar recordar-vos que la propera trobada és el dijous 24 de novembre i caldrà que us hagueu acabat el llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada