divendres, 7 de maig del 2021

Visita de l'Associació Mataró LGTB+

 

Ahir van tenir una trobada especial en el Prohibit Llegir!: ens van visitar en Isi, en Raül i en Jesús, tres membres de l’Associació Mataró LGTBI+. Com ja sabeu és una activitat vinculada a la lectura que van fer en el segon club, Aristòtil i Dante descobreixen els secrets del univers.

Després de presentar-nos, vam trencar el gel parlant una mica sobre el llibre. La dinàmica de grup que van preparar ens va servir per tractar temes relacionats amb el moviment LGTB i reflexionar sobre estereotips i prejudicis sobre aquest tema.

Van ser dues hores molt profitoses, on la vostra participació va ser exemplar, explicant i argumentant les vostres experiències que van ser escoltades i considerades, i van servir per encetar un debat i possibles solucions. L’ambient va ser molt proper, tots ens van sentir molt còmodes, ideal per trencar amb tabús i parlar obertament del tema.

Bé, des d’aquí donar les gràcies a en Isi, en Raül i en Jesús per venir de forma desinteressada a explicar-nos les seves experiències, fer-nos pensar i donar a conèixer tot allò que fan des de l'associació.


 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada