divendres, 15 de gener del 2016

Segona trobada



Ja hem fet la segona sessió... la gran majoria heu llegit fins on varem quedar, encara que només dues han resistit a la temptació i no han continuat el relat; la resta o bé heu llegit una mica més o bé us l’heu acabat. Fantàstic, això vol dir que la història us ha enganxat!

La tertúlia sobre el llibre va ser molt animada i apassionada. En general, odieu a la Paloma (la pronuncia del seu nom va acompanyada d’una gesticulació característica, “simuleu que porteu un ganivet a la mà”). Els dos protagonistes de la història, la Meg i l’Oscar, els trobeu “tontos”, encara que matisant una mica més, algú de vosaltres s’ha identificat amb ells i ha comentat que en una situació similar actuaria igual. També heu explicat que l’Oscar és una bona persona i molt innocent. 

Els aspectes de llibre que us han cridat l’atenció son:

  • Els capítols són anomenats “trozos” (primer trozo, segundo trozo...)

  • Cada capítol està explicat des del punt de vista de la Meg o de l’Oscar

  • Hi ha tipologia de lletres diferents per cada personatge, així quant el capítol està narrat per l’Oscar hi ha un tipus de lletra i quant està narrat per la Meg hi ha una altra

Bé, ara en la pròxima sessió veurem el desenllaç de tota la història i podrem aprofundir més amb els protagonistes i les seves accions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada