divendres, 29 de gener del 2016

Tercera trobada



Ahir varem fer la tercera sessió de Prohibit Llegir!. Tothom s’havia acabat el llibre i vàrem comentar els aspectes que més han sorprès.

Primerament, i com el l’anterior trobada, queda clar i confirmat que tothom odia el personatge de la Paloma (és “como una espina en el cuello”, dèieu algunes de vosaltres). La Paloma és interessada, egoista, dolenta i manipuladora, però que malauradament representa un tipus de persones que existeixen en el nostre entorn. També van parlar d’en Barney i el Steve, personatges secundaris que us hagués interessat saber més coses d’ells (“cal fer una segona part del llibre” va comentar una de vosaltres).  En Barney és una persona diferent, viu un estil de vida molt personal. Us va cridar l’atenció la casa (cadascú de vosaltres vareu descriure com us la havíeu imaginat i curiosament hi havia moltes similituds). El fet de no tenir televisió, Internet ni mòbil va originar una relació especial i molt estreta entre l’Oscar i en Barney: tenien tot el temps del món per parlar i escoltar-se (el do d’en Barney és el saber escoltar).  

El Steve és el germà petit de l’Oscar i es caracteritza per la seva vitalitat, alegria i optimisme (“yo quiero uno así” interpolació d’una de vosaltres) i espera que no es compadeixin d’ell per anar en cadira de rodes.

En general, ha estat un llibre que us ha captivat perquè tracta de molts temes. La trama us ha enganxat ja que la manera de resoldre tot l’entrellat ha estat imprevisible. Quasi totes heu coincidit que el final us hagués encantat protagonitzar-lo vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada